Lidmaatschap

Ledenbijdrage

De werking van Kunst(h)art vzw steunt volledig op vrijwilligers en kan mede door de steun van de Stad Gent en in samenwerking met de Dienst Cultuurparticipatie van de Stad Gent laagdrempelig werken. De jaarlijkse ledenbijdrage wordt dan ook zo laag mogelijk gehouden.

Bovendien is Kunst(h)art vzw partner van UiTPAS Gent.
UiTPAS Gent is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan met de kaart punten sparen. Die kan je dan omruilen voor een korting, een cadeau of een ander fijn voordeel.

Ben je inwoner van Gent, Merelbeke of Destelbergen en kom je in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming of ben je in schuldbemiddeling? Dan krijg je extra korting met je UiTPAS.  

Alle Info over UiTPAS vind je op: www.uitingent.be/uitpas/wat

Het Kunst(h)art-lidmaatschap is geldig van 1 januari tot en met 31 december van het lopende jaar en kost slechts € 60,-*

(*) Leden van de keramiekafdeling betalen een surplus van € 40,- per lidmaatschap voor het gebruik van de keramiekoven.●●●

AANDACHT:

Het keramiekatelier is momenteel helaas volzet. Kunst(h)art vzw is genoodzaakt om voor dit atelier een ledenstop te hanteren.  

Heeft u interesse? Stuur een mailtje naar kunsthart@telenet.be en wij noteren uw naam op een wachtlijst.

-

Bedankt voor uw begrip.


●●●

Interesse, maar nog niet zeker of Kunst(h)art iets voor u is?

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend bezoek met rondleiding!

Kunst(h)art is iets voor u en u wilt lid worden?

Fantastisch! Neem contact op met ons om na te gaan of er nog een vrije plaats is in het atelier van uw keuze.


Lid worden betekent dat u akkoord gaat met het huishoudelijk reglement van Kunst(h)art vzw en haar privacyverklaring. U kunt deze nalezen via deze link: